S H M E L E V S K Y
Click to order
Кошик
Total: 
* Після замовлення ми надішлемо вам емаil або передзвоним для уточнення деталей.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Політіка конфіденційності

З метою продажу та доставки користувачам замовленого товару інтернет-магазин «Shmelevsky.com» просить користувачів надати персональні дані, які необхідні для здійснення зв'язку з користувачами, доставкою замовленого товару, ідентифікації особи Користувачів при здійсненні останніми оплати за товар.

Уважно прочитайте цю політику конфиденциальности. Якщо ви не згодні з тим, як ми використовуємо ваші персональні дані, будь ласка, припиніть використання сайту.

1. Які види даних ми збираємо

Існують три категорії даних, які ми збираємо:

  • Дані, що збираються автоматично.
  • Дані, які ви надаєт

1.1. Дані, які збираються автоматично


Коли ви відвідуєте наш сайт, деякі дані збираються автоматично, включаючи:

Технічні дані. Технічні дані, які ми збираємо, включають: IP адресу, MAC адресу, дані геолокації, дані про тип і версію браузера, дані про пристрій, з якого відбувається взаємодія з сайтом.

Файли «cookie» і подібні до них технології.
Ми використовуємо файли «cookie» з метою аналітики. Ви можете відключити файли «cookie» в налаштуваннях вашого браузера у будь-який час. Детальна інформація про те, як ми використовуємо файли «cookie», міститься у відповідному розділі цієї Політики конфіденційності.

1.2. Дані, які ви надаєте

На нашому Сайті ви можете залишити наступні дані:

  • Контактні дані. Ви можете надати нам свої персональні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами і обробити ваш запит. Такі дані включають: ім'я, номер телефону, електронну пошту.
  • Дані для доставки. У разі якщо ви побажаєте оформити поштову доставку товару, ми попросимо вас вказати адресу, на яку буде здійснена доставка.

2.2.Як ми використовуємо зібрані дані

Обробку ваших даних, які ми збираємо, можна поділити на три категорії:

  • поліпшення і розвиток нашого сайту;
  • задоволення ваших індивідуальних запитів;

2.1 Поліпшення і розвиток нашого Сайту

Ми використовуємо ваші дані для:

  • надання послуг;
  • зв'язку з вами з метою надання певних послуг або запитуваної вами інформації;
  • поліпшення змісту і загального адміністрування нашого Сайту

2.2. Задоволення ваших індивідуальних запитів

Ми використовуємо ваші дані:

  • Щоб краще зрозуміти ваші уподобання, щоб ми могли підлаштуватися виключно під ваші вимоги.
  • Для відправлення вам маркетингових матеріалів та інших інформаційних повідомлень. Але тільки в разі, якщо ви надали свою явну згоду на отримання таких листів.

Зверніть увагу, що якщо ви оберете не отримувати від нас маркетингові матеріали, ми можемо надсилати вам важливі адміністративні повідомлення, які не мають відношення до маркетингової інформації.

3. У яких випадках ми передаємо ваші дані

Якщо ви надасте нам свої персональні дані, що дозволяють встановити особу, ми можемо передавати зібрану інформацію з наступних причин:

  • за вашою згодою;
  • забезпечення безпеки, у цілях правового характеру і з метою виконання вимог законодавства;
  • постачальникам послуг;

3.1. За вашої згоди


У випадках надання вами своєї явної згоди ми можемо передавати ваші персональні дані відповідно до погоджених умов.

3.2. Забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання вимог законодавства

Ми можемо передати ваші персональні дані у випадках: (а) якщо ми будемо зобов'язані зробити це за законом або відповідно до розпорядження органу державної влади або у зв'язку з розслідуванням органу державної влади, (б) для забезпечення дотримання Умов використання сайту Shmelevsky.com або для захисту наших прав.

3.3. Постачальники послуг


Ми можемо надавати ваші персональні дані і дані, отримані за допомогою файлів «cookie», а також узагальнену інформацію постачальникам товарів і послуг, яких ми можемо залучати для надання нам сприяння в наданні вам послуг, і вони можуть використовувати такі дані виключно з метою надання нам такого сприяння.

4. Які у Вас є права?

Згідно з Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI у вас є право:

4.1. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані.

4.2. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

4.3. На доступ до своїх персональних даних.

4.4. Відкликати згоду на обробку персональних даних.

4.5. Отримувати не пізніше, ніж тридцять календарних днів з дня надходження запиту (крім випадків, передбачених законом), відповідь про те, як обробляються або зберігаються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

4.6. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам (крім випадків, встановлених законом).

4.7. Пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

4.8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини або до суду.

4.9. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

4.10. Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди.

4.11. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

4.12. На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

5. Зберігання персональних даних

Як правило, ми зберігаємо ваші персональні дані протягом часу, необхідного для надання вам послуг, а також для виконання наших юридичних зобов'язань. Ми зобов'язуємося на вашу вимогу видалити або анонімізувати ваші персональні дані, щоб виключити дані, що дозволяють встановити вашу особу, крім тих випадків, коли ми за законом можемо або зобов'язані зберігати певні персональні дані, включаючи такі ситуації:

  • У разі необхідності зберігати персональні дані для дотримання наших юридичних зобов'язань і зобов'язань, пов'язаних з питаннями оподаткування, аудиту і бухгалтерського обліку, ми зберігаємо необхідні персональні дані протягом періоду, передбаченого чинним законодавством;
  • Для захисту наших законних ділових інтересів, таких як запобігання шахрайства або забезпечення безпеки наших користувачів.

6. Захист персональних даних


Ми вживаємо загальноприйняті в галузі процедурні та технологічні заходи. Такі заходи призначені для захисту ваших персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Shmelevsky.com може використовувати шифрування, протокол SSL і захист паролем для запобігання несанкціонованому доступу до вашої особистої інформації.

Більше того, ми активно відстежуємо і впроваджуємо стандарти захисту інформації в ході нашої діяльності, зокрема:

  • надання доступу до даних тільки тим співробітникам, яким вони необхідні для надання послуг користувачеві;
  • підписання співробітниками угод про нерозголошення;
  • підписання партнерами і зовнішніми компаніями, залученими для виконання певних функцій, угод про нерозголошення і угод про незастосування таких даних в будь-яких несанкціонованих цілях;
  • зберігання персональних даних, отриманих від користувача, в зашифрованому вигляді на серверах, захищених від несанкціонованого доступу;
  • хешування персональних даних

Зв'язок з нами

Якщо у вас є будь-які питання, ми будемо раді допомогти. Напишіть нам на Shmelevsky. hats@gmail.com
Політіка конфіденційності

З метою продажу та доставки користувачам замовленого товару інтернет-магазин «Shmelevsky.com» просить користувачів надати персональні дані, які необхідні для здійснення зв'язку з користувачами, доставкою замовленого товару, ідентифікації особи Користувачів при здійсненні останніми оплати за товар.

Уважно прочитайте цю політику конфиденциальности. Якщо ви не згодні з тим, як ми використовуємо ваші персональні дані, будь ласка, припиніть використання сайту.

1. Які види даних ми збираємо

Існують три категорії даних, які ми збираємо:

  • Дані, що збираються автоматично.
  • Дані, які ви надаєт

1.1. Дані, які збираються автоматично

Коли ви відвідуєте наш сайт, деякі дані збираються автоматично, включаючи:

Технічні дані. Технічні дані, які ми збираємо, включають: IP адресу, MAC адресу, дані геолокації, дані про тип і версію браузера, дані про пристрій, з якого відбувається взаємодія з сайтом.

Файли «cookie» і подібні до них технології. Ми використовуємо файли «cookie» з метою аналітики. Ви можете відключити файли «cookie» в налаштуваннях вашого браузера у будь-який час. Детальна інформація про те, як ми використовуємо файли «cookie», міститься у відповідному розділі цієї Політики конфіденційності.

1.2. Дані, які ви надаєте

На нашому Сайті ви можете залишити наступні дані:

  • Контактні дані. Ви можете надати нам свої персональні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами і обробити ваш запит. Такі дані включають: ім'я, номер телефону, електронну пошту.
  • Дані для доставки. У разі якщо ви побажаєте оформити поштову доставку товару, ми попросимо вас вказати адресу, на яку буде здійснена доставка.

2.2.Як ми використовуємо зібрані дані

Обробку ваших даних, які ми збираємо, можна поділити на три категорії:

  • поліпшення і розвиток нашого сайту;
  • задоволення ваших індивідуальних запитів;

2.1 Поліпшення і розвиток нашого сайту


Ми використовуємо ваші дані для:

  • надання послуг;
  • зв'язку з вами з метою надання певних послуг або запитуваної вами інформації;
  • поліпшення змісту і загального адміністрування нашого Сайту

2.2. Задоволення ваших індивідуальних запитів


Ми використовуємо ваші дані:

  • Щоб краще зрозуміти ваші уподобання, щоб ми могли підлаштуватися виключно під ваші вимоги.
  • Для відправлення вам маркетингових матеріалів та інших інформаційних повідомлень. Але тільки в разі, якщо ви надали свою явну згоду на отримання таких листів.

Зверніть увагу, що якщо ви оберете не отримувати від нас маркетингові матеріали, ми можемо надсилати вам важливі адміністративні повідомлення, які не мають відношення до маркетингової інформації.

3. У яких випадках ми передаємо ваші дані


Якщо ви надасте нам свої персональні дані, що дозволяють встановити особу, ми можемо передавати зібрану інформацію з наступних причин:

  • за вашою згодою;
  • забезпечення безпеки, у цілях правового характеру і з метою виконання вимог законодавства;
  • постачальникам послуг;

3.1. За вашої згоди


У випадках надання вами своєї явної згоди ми можемо передавати ваші персональні дані відповідно до погоджених умов.

3.2. Забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання вимог законодавства
Ми можемо передати ваші персональні дані у випадках: (а) якщо ми будемо зобов'язані зробити це за законом або відповідно до розпорядження органу державної влади або у зв'язку з розслідуванням органу державної влади, (б) для забезпечення дотримання Умов використання сайту Shmelevsky.com або для захисту наших прав.

3.3. Постачальники послуг

Ми можемо надавати ваші персональні дані і дані, отримані за допомогою файлів «cookie», а також узагальнену інформацію постачальникам товарів і послуг, яких ми можемо залучати для надання нам сприяння в наданні вам послуг, і вони можуть використовувати такі дані виключно з метою надання нам такого сприяння.

4. Які у Вас є права?


Згідно з Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI у вас є право:

4.1. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані.

4.2. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

4.3. На доступ до своїх персональних даних.

4.4. Відкликати згоду на обробку персональних даних.

4.5. Отримувати не пізніше, ніж тридцять календарних днів з дня надходження запиту (крім випадків, передбачених законом), відповідь про те, як обробляються або зберігаються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

4.6. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам (крім випадків, встановлених законом).

4.7. Пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

4.8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини або до суду.

4.9. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

4.10. Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди.

4.11. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

4.12. На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

5. Зберігання персональних даних


Як правило, ми зберігаємо ваші персональні дані протягом часу, необхідного для надання вам послуг, а також для виконання наших юридичних зобов'язань. Ми зобов'язуємося на вашу вимогу видалити або анонімізувати ваші персональні дані, щоб виключити дані, що дозволяють встановити вашу особу, крім тих випадків, коли ми за законом можемо або зобов'язані зберігати певні персональні дані, включаючи такі ситуації:

  • У разі необхідності зберігати персональні дані для дотримання наших юридичних зобов'язань і зобов'язань, пов'язаних з питаннями оподаткування, аудиту і бухгалтерського обліку, ми зберігаємо необхідні персональні дані протягом періоду, передбаченого чинним законодавством;
  • Для захисту наших законних ділових інтересів, таких як запобігання шахрайства або забезпечення безпеки наших користувачів.

6. Захист персональних даних

Ми вживаємо загальноприйняті в галузі процедурні та технологічні заходи. Такі заходи призначені для захисту ваших персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Shmelevsky.com може використовувати шифрування, протокол SSL і захист паролем для запобігання несанкціонованому доступу до вашої особистої інформації.

Більше того, ми активно відстежуємо і впроваджуємо стандарти захисту інформації в ході нашої діяльності, зокрема:

  • надання доступу до даних тільки тим співробітникам, яким вони необхідні для надання послуг користувачеві;
  • підписання співробітниками угод про нерозголошення;
  • підписання партнерами і зовнішніми компаніями, залученими для виконання певних функцій, угод про нерозголошення і угод про незастосування таких даних в будь-яких несанкціонованих цілях;
  • зберігання персональних даних, отриманих від користувача, в зашифрованому вигляді на серверах, захищених від несанкціонованого доступу;
  • хешування персональних даних.

Зв'язок з нами

Якщо у вас є будь-які питання, ми будемо раді допомогти. Напишіть нам на Shmelevsky. hats@gmail.com